Thursday, March 10, 2011

hantaran Item To be...yyeeaaaayyy

Posted by Soon To Be Mrs... at 6:24 PM 1 comments
Perggh..dah lama tak mengupdate blog..disebabkan sibuk dgn kerja n ride ke sana sini..wwaaAHH..lg 85 hari kot da nak kahwin tp preparation satu apa tak siap lg ni..adeehh...empat hari lepas baru la pergi beli barang2 hantaran..itupun da pusing satu garden n midvalley baru beli 4 barang je kot..hehee..

 

Agak2 korang la kan yg mana aku pilih..hehe..suprise..ni kalo mama aku awal2 tahu kasut ni yg aku buat hantaran confirm membebel..huhu...
My Hubbee 2B pun choosed Puma as Hantaran..




Then both of us pergi beli perfume laks...punya la lama nak pilih perfume utk Hubbee 2B aku ni..aku mmg awal2 lg dah tahu perfume apa aku nak...jeng jeng jeng..sila lihat dibawah...hehee..


Juicy Couture 100ml
 












For wallet n Shirt, I choose Nautica for my Hubbee 2B..price dia pun not bad..affordable..and for myself I pilih Charles and Keith Handbag and Highheel shoe (terpaksa gak beli-elakkan dr membebel)..


Add caption






thats all for that 2 days yg both of us sempat membeli...huhuu..to be coninue...daaaa~
 

Soon To Be Mrs.... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei